تواصی (وتواصوا بالحق و تواصو بالصبر)

بیان مباحث و تحلیل های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی با محوریت امر به معروف و نهی از منکر ازجامعه و تحلیل رخداادها و موضوعات روز

تواصی (وتواصوا بالحق و تواصو بالصبر)

بیان مباحث و تحلیل های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی با محوریت امر به معروف و نهی از منکر ازجامعه و تحلیل رخداادها و موضوعات روز

تواصی به حق و تواصی به صبر دو رفتار مهم انسان های رستگار و مومن می باشد که در کنار ایمان به خدا و انجام اعمال صالح به آن اقدام می کنند و وجه تمییز آنها با انسان های زیانکار ( ان الانسان لفی خسر) می باشد.
در این وبلاگ مطالب فرهنگی- اجتماعی و سیاسی با محوریت امر به معروف و نهی از منکر گذاشته می شود. در این وبلاگ مباحث، موضوعات، رویدادها و تحلیل های به روز جامعه در حد توان و وسع قرار داده می شود.
امید است، نشر این مطالب باعث ارتقای بینش مخاطبین و توصیه های آن سبب ارتقای رویکرد اصلاحی در جامعه گردد.

۲ مطلب در مرداد ۱۳۹۵ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

نقدی که در ادامه می آید نقد یکی از دانشجویان انقلابی است که برای برنامه خندوانه نوشته است و به دست ما رسانده که آن را تقدیم مخاطبین می کنیم. لازم به ذکر است از انتقادات شما به این نقد و از انتقادات دیگر به برنامه خندوانه استقبال می کنیم.

 برنامه خندوانه از جهات مختلفی ازجمله متعارف کردن اواز خوانی مطربی دسته جمعی،تکرار کلمات  بی مفهوم مثل(دوپ ودوپ ودوپ)،القای شادی های کاذب به مردم،خندیدن الکی  وبی مورد،ادبیات غیر متعارف وکوجه بازاری مثل إإإ به جای نقطه چین درمتن و... قابل نقد است که هرکدام اثارسوء دنیوی واخروی خود از نظر ایات و روایات وعلم روانشناسی خواهد داشت به طور مثال در حدیث معراج حضرت رسول مردمی راکه بی جهت میخندند واز اخرت قافلند را،اهل دنیا معرفی میکنندو از خنده بی مورد وبیجا منع میکنند البته در ایات روایات دیگرنیز از این گونه رفتار ها منع شده است درادامه خنده وشادی های کاذب منجربه حدر رفتن وقت مردم واثار سوء دیگر نیز میشود. بگذریم وشرح موضوع اصلی خود را که در رابطه با خاطره گویی توسط کمدین هاواثاری  را که دارند بیان کنیم .

  • روح اله عباسیان جزی
  • ۰
  • ۰

چند وقت پیش بود که مصاحبه ای با خانم واشیانی پور عضو شورای اسلامی شهر اصفهان در پایگاه خبری تحلیلی ندای اصفهان منتشر شد(+) و ایشان طی جمله ای گفته بود: «در زمینه حجاب تندروی و کندروی هردو آسیب زا است، همانطور که در قانون اساسی کشور توصیه شده خانم ها با حجاب و پوشش مناسب باشند و نوع آن اختیاری است، البته چادر حجاب

برتر است اما نمی توان برای جامعه یک نسخه واحد پیچید…»

 

در این رابطه توجه به نکات زیر دارای اهمیت است:

۱- عقل همیشه حکم می کند که بین خوب و بد، خوب را انتخاب کنیم. بین خوب و خوب تر، خوب تر را انتخاب کنیم و بین بد و بدتر در شرایط اضطرار بد را انتخاب کنیم. خانم واشیانی پور قبول دارند که چادر حجاب برتر است، اما آن را انتخاب نمی کنند؛ لذا این انتخاب او نشان می دهد که تصمیمش عاقلانه نیست و بر اساس معیارهای دیگر… می باشد.

  • روح اله عباسیان جزی